BPT Lid

Dirk Heij

Dirk Heij

Bedrijf: Dirk's verse noten, olijven & tapenades

Het gezicht achter Dirks Noten

Dirk Heij is een echte Hagenees maar hij staat al jaren op de markt in Hengelo. En met veel plezier. Iedere keer als ik naar Hengelo ga, voelt dat als thuiskomen. Ik heb  dan ook in de loop der jaren veel mensen leren kennen. Dirk staat op woensdag en zaterdag op de Hengelose markt met zijn uitgebreid assortiment noten.

Het begon veertig jaar geleden allemaal met Tovano, maar sinds dertien jaar heb ik de kraam overgenomen. Naast ons traditionele assortiment  zoals cashewnoten, olijven en tapas spelen we in op de gezondheidstrends zoals de mix van moerbeibes, goji- en inca bessen. Daarnaast is er in onze kraam regelmatig een kok van Merlijn, die allerlei lekkers klaarmaakt!

Dirk voorziet ook de Hengelose horeca van ingrediënten en de plaatselijke FC is dan ook een vaste klant. Dit alles maakt hem een halve Tukker .

 

06 22 23 58 75
www.dirksnoten.nl
info@dirksnoten.nl

 

Nieuws

Bedrijfspresentatie dinsdag 10 oktober 2017

donderdag 2 november , 2017

Afgelopen dinsdag was BPT uitgenodigd bij Volvo Harrie Arendsen om de bedrijfspresentaties bij te wonen van:…
Lees verder

Agenda

6 februari 2018 – Bedrijfspresentatie

Bedrijfspresentatie Zijlstra Automotive en Hoex Bouwklusbedrijf Tijd​​​: 17:00 Lokatie: Zijlstra Automotive Borne Dennis gaat ons kan laten…
Lees verder

6 maart 2018 – Kunstroute Ootmarsum

Tijd​​​: 17:00 Lokatie: Centrum Ootmarsum BPT laat zich inspireren door kunst van een drietal verschillende kunstenaars elk…
Lees verder