BPT Lid

Mike van Onselen

Mike van Onselen

Bedrijf: MO_biliteit

MO-biliteit Totaal in Lease is één van de toonaangevende lease-intermediairs van Nederland.
Als landelijk opererende lease-intermediair zijn wij gespecialiseerd in het vinden van de beste lease-oplossingen voor de klant. Door onze eigen inkoop en de samenwerking met verschillende gerenommeerde leasemaatschappijen kunnen wij zeer concurrerende aanbiedingen doen. 

MO-biliteit Totaal in Lease is volledig merkonafhankelijk en niet gebonden aan een lease- of financieringsmaatschappij. Dit stelt ons in staat om onafhankelijk advies te geven en de juiste lease-oplossing te bieden aan de klant. Door onze kennis van mobiliteit zijn wij in staat om een diversiteit aan lease oplossingen te bieden volledig afgestemd op uw wensen. Persoonlijke aandacht en maatwerk staan hierbij voorop. Wij zijn graag creatief, uiteraard binnen de lijntjes! Door onze creativiteit kunnen wij zeer flexibel omgaan met lease oplossingen en hiermee zorgen voor de meest passende oplossing voor u en uw bedrijf. Door de compacte omvang van de organisatie zijn wij in staat om echt persoonlijke aandacht te geven aan elke relatie. MO-biliteit Totaal in Lease is de schakel tussen u als klant en de leasemaatschappij welke het contract gaat beheren. Ook tijdens de looptijd van het contract blijven wij uw aanspreekpunt.

Wij bieden onder andere Full-operational lease, Shortlease, Financial lease en Private lease. Maar ook alles daar tussenin, want wij denken niet in contracten maar mobiliteit.

Ons motto is niet voor niets “Your drive is our passion”.

Sloetsweg 337
7556 HS Hengelo Ov
mike@mo-biliteit.nl
+31 6 36457633

Nieuws

Bedrijfspresentatie dinsdag 10 oktober 2017

donderdag 2 november , 2017

Afgelopen dinsdag was BPT uitgenodigd bij Volvo Harrie Arendsen om de bedrijfspresentaties bij te wonen van:…
Lees verder

Agenda

6 februari 2018 – Bedrijfspresentatie

Bedrijfspresentatie Zijlstra Automotive en Hoex Bouwklusbedrijf Tijd​​​: 17:00 Lokatie: Zijlstra Automotive Borne Dennis gaat ons kan laten…
Lees verder

6 maart 2018 – Kunstroute Ootmarsum

Tijd​​​: 17:00 Lokatie: Centrum Ootmarsum BPT laat zich inspireren door kunst van een drietal verschillende kunstenaars elk…
Lees verder