BPT Lid

Miranda Steggink

Miranda Steggink

Bedrijf: Nagelproducten.nl

Sinds Miranda Steggink in oktober 2001 Nagelproducten.nl oprichtte, gaat ze in een sneltreinvaart vooruit. Begin 2011 koos ze ervoor haar nagelstudio te sluiten en zich helemaal te richten op de groothandel. Dat bleek een goede beslissing; haar bedrijf groeit zo hard dat het tijd was voor een verhuizing eind 2012.

In november 2102 verhuisde Miranda met Nagelproducten.nl naar een nieuwe, grotere locatie. Tijdens een feestelijke opening toonde ze trots haar nieuwe pand. Ze heeft nu meer lesruimten, een grotere showroom en een groter magazijn. Miranda: “Alles is ruimer en dat geeft ons de mogelijkheid om onze klanten het beste te bieden: van hoge kwaliteit producten tot informatieve lessen en workshops. Bij een groter pand komt ook meer personeel kijken. Daarin zijn we ook uitgebreid.”

Innovaties en workshops

Miranda: “Nagelproducten.nl richt zich met haar producten op de nieuwste innovaties. Bij ons kun je werkelijk alles vinden. We bieden een groot assortiment, met merken zoals CND, Gelish by Harmony, Minx, Nail Perfect, EzFlow en China Glaze, e de grote hit Shellac. Uiteraard bieden we onze klanten ondersteuning om met de merken te werken en geven we veel begeleiding door middel van workshops. De workshops worden zowel gegeven in het nieuwe pand als op locatie bij de klant. Ook hebben we een nieuwe salesmanager en docente in dienst, waardoor een hoge kwaliteit en veel kennis gegarandeerd wordt.”

 

Nagelproducten.nl

David Ricardostraat 9-5
7559 SH Hengelo

Tel: 074-2508404

Fax: 074-2501640

E-mail:  miranda@nagelproducten.nl

Website: www.nagelproducten.nl

nagelproducten

Nieuws

Bedrijfspresentatie dinsdag 10 oktober 2017

donderdag 2 november , 2017

Afgelopen dinsdag was BPT uitgenodigd bij Volvo Harrie Arendsen om de bedrijfspresentaties bij te wonen van:…
Lees verder

Agenda

6 februari 2018 – Bedrijfspresentatie

Bedrijfspresentatie Zijlstra Automotive en Hoex Bouwklusbedrijf Tijd​​​: 17:00 Lokatie: Zijlstra Automotive Borne Dennis gaat ons kan laten…
Lees verder

6 maart 2018 – Kunstroute Ootmarsum

Tijd​​​: 17:00 Lokatie: Centrum Ootmarsum BPT laat zich inspireren door kunst van een drietal verschillende kunstenaars elk…
Lees verder