BPT Lid

Robin Berendsen

Robin Berendsen

Bedrijf: Slijterij Hennie Berendsen BV

Wie een bezoek brengt aan de slijterij zal versteld staan van het geweldige assortiment. Met een winkeloppervlakte van meer dan 700m2 en een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein bent je op het juiste adres voor allerlei soorten dranken.

De slijterij gaat over van vader op zoon, de 3e generatie Robin Berendsen heeft in 2007 de zaak overgenomen. Hij heeft verstand van het vak. In 2004 heeft hij zijn liquoristen diploma gehaald en houdt zich op de hoogte van de nieuwste producten en ontwikkelingen. De slijterij zelf staat in Enschede en omstreken bekend als een drankenspecialist met een zeer breed assortiment. Zo zijn er meer dan 1000 soorten whisky´s, 1000 soorten speciaalbier en een zeer ruim aanbod aan wijnen uit verschillende werelddelen te vinden. Ook is er een breed scala aan tequila´s, gin & tonic, wodka en rum.

Er is tevens een ruime keuze aan relatiegeschenken en geschenkverpakkingen. Zo zijn er diverse wijnkistjes, speciaalbierpakketten, whiskygeschenken, diverse soorten glazen en nog veel meer. Natuurlijk staan de wensen van de klanten voorop en kan er door de een pakket samen gesteld worden. Grotere hoeveelheden drank nodig? Geen probleem want Slijterij Berendsen is ook nog eens grossier en levert aan horeca, op partijen en verhuurd tapjes, glazen, praattafels en alles daar om heen.

Goede service en kwaliteit staan voorop, zo is Robin en zijn team zeer deskundige en gepassioneerd en staat men altijd voor je klaar. Niet voor niets is de slijterij in 2004 door de Slijtersunie uitgeroepen tot beste Slijterij van Nederland! Ook in 2014 behoorde de slijterij tot de top 10 beste slijterijen van Nederland. Hier zijn ze bij Berendsen erg trots op en ze doen er alles aan om de service & kwaliteit hoog te houden.

Naast een vernieuwde website heeft Robin ook Het Whisky Huis gelanceerd. Een webshop met veel exclusieve en gelimiteerde whisky’s van over de hele wereld.

Nieuwsgierig? Kom gerust eens langs bij Robin voor een kop koffie of een glas wijn!

Slijterij Hennie Berendsen
Deurningerstraat 27
7514 BC Enschede
Nederland
053 – 431 5264
Website
info@slijterijberendsen.nl

BPT_Template_LogoLeden_Berendsen

Nieuws

Bedrijfspresentatie dinsdag 10 oktober 2017

donderdag 2 november , 2017

Afgelopen dinsdag was BPT uitgenodigd bij Volvo Harrie Arendsen om de bedrijfspresentaties bij te wonen van:…
Lees verder

Agenda

6 februari 2018 – Bedrijfspresentatie

Bedrijfspresentatie Zijlstra Automotive en Hoex Bouwklusbedrijf Tijd​​​: 17:00 Lokatie: Zijlstra Automotive Borne Dennis gaat ons kan laten…
Lees verder

6 maart 2018 – Kunstroute Ootmarsum

Tijd​​​: 17:00 Lokatie: Centrum Ootmarsum BPT laat zich inspireren door kunst van een drietal verschillende kunstenaars elk…
Lees verder